Meniu Închide

Prim a inregistrare ce menționează petrolul din Țara Românească datează din 1517. La început, exploatarea țițeiului pur și simplu însemna colectarea din gropi și șanțuri de mică adâncime în subteranul zonei subcarpatice. Tehnica a implicat săparea unor găuri mici, unde petrolul cadea dupa care era canalizat prin șanțuri către o groapă de colectare. Minele de petrol mai adânci au fost săpate manual de la sfârșitul secolului al XVI-lea până în secolul al XIX-lea. Unele dintre aceste „mine de petrol” erau de peste 30 de metri adâncime.

 

Prima rafinărie din lume. Prima rafinărie de prelucrare a petrolului din România în anii 1840 a fost un echipament simplu fabricat manual, care folosea metode rudimentare de distilare ale alcoolului si avea loc  într-un cazan rustic. Distilarea pe scară industrială a început în 1857 odată cu construirea rafinăriei Fratii Mehedinteanu. Instalațiile de rafinare erau primitive, toate echipamentele și vasele cilindrice fiind făcute din fier forjat și încălzite cu foc de lemn. Începerea industrială a industriei petroliere din România este considerată a fi 1857 din cauza a trei premii mondiale în acel an.

Prima țară din lume care înregistrează oficial producția de petrol. România a fost prima țară din lume care a înregistrat oficial o producție de 275 de tone de petrol în statisticile internaționale. România a fost urmată de producția oficială de petrol din Statele Unite în 1859, Italia în 1860, Canada în 1862 și Rusia în 1863.

 

 

București, primul oraș din lume, iluminat cu kerosen. Bucureștiul a fost iluminat cu 1000 de lămpi de stradă la 1 aprilie 1857. Uleiul oferit de frații Mehedinteanu pentru iluminarea publică avea proprietăți incontestabile: incolore și fără miros, arzând cu o flacără ușoară cu o intensitate constantă și uniformă, fără fum, cenușă sau rășină.

 

Situata in Ploiesti, in centrul industriei romanesti de petrol si gaze, AOC lucreaza din greu pentru a deveni unul dintre furnizorii de servicii de consultanta, servicii si furnizori petrolieri preferati ai industriei petrolului si gazelor. Echipa de profesioniști AOC, cu mulți ani de experiență în industria de petrol și gaze, vă va ajuta să deveniți mai eficienti în îndeplinirea obiectivelor dvs. de afaceri.

Personalul nostru din domeniul ingineriei și achizițiilor este foarte instruit în proiectarea și furnizarea de soluții și echipamente tehnice la nivel mondial, capabil să găsească furnizori de servicii OEM,  de servicii petroliere cu mai multe opțiuni, pentru a vă asigura că obiectivele ș bugetare sunt atinse și că lanțul de aprovizionare oferit este stabil și eficient.

Clienții noștri caută soluții foarte specifice, personalizate.

Căutăm și furnizăm echipamentele și serviciile potrivite! 

Misiunea noastră este de a inova. Ne concentram pe provocările clienților, oferind soluții competitive și creând o valoare pe termen mediu si lung tuturor clientilor nostri.
Oferim valoare pentru clienții noștri si bunastare pentru societate, cream oportunități pentru personalul nostru, asiguram rentabilitate pentru investitorii noștri
Valorile noastre stau la baza culturii companiei noastre. Putem lucra bine numai cu dedicație. Există întotdeauna ocazii pentru cei care muncesc din greu iar AOC, nu ezita sa le ofere!

CE OFERIM?

CALITATE

Calitatea serviciilor si produselor AOC sunt puse intotdeauna pe primul loc in viziunea companiei noastre. Fideli principiului calităţii totale, în scopul respectării valorilor noastre morale privind dedicarea către client, am implementat în activitatea AOC sisteme de management al calităţii, reprezentate de politici, proceduri şi metode organizatorice documentate de desfăşurare a tuturor aspectelor activităţii.

EXPERIENTA

Cu peste 10 ani de experienta in domeniul echipamentelor petroliere, a managementului si monitorixarii proceselor tehnologice implicate in prelucrarea petrolului, AOC, va pune la dispozitie toata baza sa de cunostinte acumulate de-a lungul timpului. Determinarea, profesionalismul si simtul de raspundere asupra fiecarui proiect de anvergura, recomanda AOC ca partener de incredere. Va oferim cele ami bune servicii si suport tehnic.

PUNCTUALITATE

Punctualitatea în furnizarea de produse și servicii reprezintă baza pe care compania AOC, a fost dezvoltată ca o companie de servicii petroliere. Managementul inovator, precum și adaptabilitatea acesteia la schimbările aduse de mediul economic în procesul de transformare, a făcut din ideea unei simple încercări de piață un punct de referință în serviciile pe care AOC le promovează zi de zi. Punctualitatea si profesionalismul ne definesc!

PRODUSELE NOASTRE

Visit Us On Google PlusVisit Us On Linkedin