Exploatarea resurselor de petrol, începută în jurul Ploieştiului în secolul XIX, construcţia primei rafinării din lume, în 1856, şi dezvoltarea rapidă a unei industrii care a făcut din oraşul aflat la 60 de km de Bucureşti cel mai mare producător de petrol din Europa, au consacrat Ploieştiul cu un supranume de necontestat, „capitala aurului negru”.
 
Dupa aproximativ 150 de ani, la Ploiesti ia nastere compania AEGEAN OIL CONSULTING (AOC). Aceasta a fost înfiintata  în anul 2008 cu  scopul de a asigura satisfactia clienților prin servicii rentabile si de înalta performanta in domeniul industriei petrolului si a gazelor naturale.
Situata în Ploiești, inima industriei petroliere din România, AOC a depus eforturi maxime pentru a deveni unul dintre furnizorii de servicii petrol și gaze preferati atat intern cat si extern.
Echipa de profesioniști AOC, cu mulți ani de experiență în industria de petrol și gaze, vă va ajuta să deveniți mai eficienti în îndeplinirea obiectivelor dvs. de afaceri.

CE NE DEFINESTE?

Ne concetram pe provocarile clientilor, oferind solutii competitive si cream valoare pe termen lung pentru clientii nostri.
Cream valoare pentru clienti si bunastare companiei oferind oportunitati de cariera personalului nostru.
Se poate lucra bine doar cu desicatie. Exita intotdeauna ocazii pentru cei ce muncesc din greu si daca nu exista durere, nu exista nici castig.

CE ITI OFERIM?

CALITATE

Calitatea serviciilor si produselor AEG sunt puse intotdeauna pe primul loc in viziunea companiei noastre. Fideli principiului calităţii totale, în scopul respectării valorilor noastre morale privind dedicarea către client, am implementat în activitatea AEG sisteme de management al calităţii, reprezentate de politici, proceduri şi metode organizatorice documentate de desfăşurare a tuturor aspectelor activităţii.

EXPERIENTA

Cu peste 10 ani de experienta in domeniul echipamentelor petroliere, a managementului si monitorixarii proceselor tehnologice implicate in prelucrarea petrolului, AEG, va pune la dispozitie toata baza sa de cunostinte acumulate de-a lungul timpului. Determinarea, profesionalismul si simtul de raspundere asupra fiecarui proiect de anvergura, recomanda AEG ca partener de incredere.

PROMPTITUDINE

Punctualitatea în furnizarea de produse și servicii reprezintă baza pe care compania AEG, a fost dezvoltată ca o companie de servicii petroliere. Managementul inovator, precum și adaptabilitatea acestuia la schimbările aduse de mediul economic în procesul de transformare a făcut din ideea unei simple încercări de piață un punct de referință în serviciile pe care AEG le promovează.

PRODUSELE NOASTRE

Visit Us On Google PlusVisit Us On Linkedin